دسته‌بندی نشده

بازدید اعضای شورای اسلامی الوند از آرامهر

اعضای شورای اسلامی الوند از آرامهر بازدید کردند

شهرستان البرز در مسیر توسعه‎ی گردشگری و اقتصادی

اعضای شورای اسلامی شهر الوند و نصرت‎آباد ضمن بازدید کامل از مجتمع رفاهی و پذیرایی آرامهر، در جریان برنامه های آینده این مجتمع قرار گرفتند. رفاهی‎نژاد رییس شورای شهر الوند، ضمن تقدیر و تشکر از هیات مدیره‎ی مجتمع آرامهر اظهار داشت: این مجتمع یکی از پروژه‎ های مورد نیاز این منطقه بود که بجا و در زمان مناسب به اجرا درآمده است.

وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت‎های موجود در این منطقه‎ی صنعتی و به ویژه گمرک، کمبود یک مجتمع رفاهی و پذیرایی مناسب، احساس می‎شد که وجود این مجتمع می‎تواند این مشکل را مرتفع نماید.این مدیر شهری از مجتمع آرامهر به عنوان یک «پروژه شهری» یاد کرد و اظهار داشت: با توجه به برنامه‎ی طرح و توسعه این مجتمع که شامل ساخت یک هتل در آینده نیز می‎باشد امید است با همکاری همه‎ جانبه مسوولان به ویژه در بخش اداری، پروسه‎ی کلنگ‎زنی هر چه سریع‎تر آغاز شود و به بهره‎برداری برسد.

در پایان، خدادادبیگی مدیر عامل مجتمع آرامهر ضمن تشکر از حضور اعضای شورای شهر الوند و روستای نصرت‎آباد گفت: امیدواریم با همکاری هر چه بیشتر مسوولان استانی و محلی، اهداف و برنامه‎های آتی این مجتمع به نتیجه برسد و با احداث هتل چهار ستاره در جوار این مجتمع، شاهد رونق گردشگری و اقتصادی بیش از پیش شهرستان البرز باشیم.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *